Home Izdvojeno Održano predsjedništvo Domovinskog pokreta, Josip Jurčević neće podržati Plenkovića? Nose 12 potpisa Plenkoviću

Održano predsjedništvo Domovinskog pokreta, Josip Jurčević neće podržati Plenkovića? Nose 12 potpisa Plenkoviću

by Ante R.
Jurčević

Josip Dabro, glavni tajnik DP-a i član njihovog pregovaračkog tima rekao je sinoć da Predsjedništvo Domovinskog pokreta još uvijek traje.

“Odradili smo danas telefonsku sjednicu, donijeli odluku o prikupljanju potpisa, da Domovinski pokret ide u prikupljanje potpisa za parlamentarnu većinu. Danas smo vis-a-vis svih naših članova Predsjedništva i novoizabranih zastupnika htjeli iskomunicirati i izbrusiti ključne točke programa Domovinskog pokreta, a isto tako, pomalo usuglašavati s dijelovima programa HDZ-a, tako da to bude korektno i s jedne i s druge strane i da vidimo što dalje i kako će izgledati budući koalicijski sporazum, rekao je.

Rekao je da DP ide s 12 potpisa, ali je negativno odgovorio na pitanje je li problem Jurčević: ” Nije nitko problem, mi smo demokratska stranka. Baš zato DP večeras malo dulje zasjeda, da vidimo što naši članovi predsjedništva i novoizabrani zastupnici žele da bude u koalicijskom sporazumu. Tako, da dok sam ja bio tamo, prije 15 minuta, sve je bilo uredu. Na 12″, rekao je u Otvorenom, prenosi Dnevnik.hr.

You may also like