Home Izdvojeno OPORBA RIGA VATRU NA SANDRU BENČIĆ I MOŽEMO “Veći je Pupovac od Pupovca”

OPORBA RIGA VATRU NA SANDRU BENČIĆ I MOŽEMO “Veći je Pupovac od Pupovca”

by Ante R.

Sandra Benčić je veći Milorad Pupovac od Pupovca, objavio je na društvenim mrežama Most nakon što je Benčić bacila vijenac u Dunav za sve žrtve rata.

“Sandra Benčić je veći Pupovac od Pupovca jer misli da bacanjem vijenca u Dunav za sve žrtve demonstrira svoju progresivnost, a zapravo njeguje tipični jugo kompleks prema kojem ne smije postojati niti jedan dan koji Hrvatskoj priznaje žrtvu i zaslugu za pobjedu u obrambenom ratu, a da Srbima nije brže bolje priznata još veća”, objavio je Most na društvenim mrežama i nastavio: – “I baš zato što nema emancipiranu i suverenu svijest nikada neće postati ne samo premijerka, nego ni ozbiljan kandidat za tu funkciju”.

Zaključili su da je to dokazala i time što “smatra kao potpisnica Deklaracije o zajedničkom jeziku da Hrvatska nema čak niti vlastiti jezik nego da su hrvatski i srpski jedan te isti jezik”.

Podsjećamo ogranak stranke Možemo iz Osijeka napravili su ono što nije napravio Pupovac U tajnosti su bacili vijenac u Dunav u središtu Vukovara, pokazujući namjeru da izjednače agresora i žrtvu, pa su tako na Facebooku napisali:

“Članovi Možemo Osijek i Sandra Benčić danas su u Vukovaru položili vijenac u Dunav za sve civilne žrtve rata.
Život svake nevine žrtve vrijedi jednako i kod ubojstva nevinih ne smijemo raditi razliku ni po kojoj osnovi. Samo priznavanjem i žaljenjem zbog patnje svih koji su je iskusili, i kažnjavanjem odgovornih, moći ćemo doista izgraditi trajni mir i okrenuti se budućnosti.”