Home Izdvojeno Razriješena dilema oko Jakirovića. Zajec: Trener ima našu punu podršku: “Ostat će tu do kada mi budemo u njega vjerovali.”

Razriješena dilema oko Jakirovića. Zajec: Trener ima našu punu podršku: “Ostat će tu do kada mi budemo u njega vjerovali.”

by Ante R.

Predsjednik Dinama otkrio je razmišljanja nakon što je Dinamo osvojio i Kup na Rujevici.

Nakon osvojenog prvenstva nogometaši Dinama su slavili i u Hrvatskom kupu, poslije 0:0 u prvom susretu odigranom u Zagrebu, u uzvratu na Rujevici Dinamo je slavio protiv Rijeke 3:1 (2:0). Dinamo je time 17. put od hrvatske samostalnosti osvojio Kup.

“Sigurno jedna od najdražih pobjeda, godina je završila kako smo priželjkivali. Sjajni igrači, sjajna momčad, sjajna publika, dizala nas je u svakoj utakmici. Oni su jedan od najzaslužnijih elemenata. Naravno i trener te svi u klubu. Vjerujem da nećemo tu stati, da ćemo se još pojačati i biti bolji u Europi. Sve ovisi o utakmici Real – Borussia, nadam se da će Real dobiti pa da napravimo rezultat koji je dostojan za Hrvatsku”, rekao je predsjednik Dinama Velimir Zajec za HRT.

Koliko je značila promjena u klupskoj strukturi, odnosno demokratizacija Dinama?
“Uvijek se može bolje, ljudi koji su prije bili, s nama su surađivali. Nije bilo nikakvih otkaza, u jednom smo miru došli da ovog rezultata. Što se tiče Rijeke, to je sjajna ekipa, s njima kao klubom imamo jedan normalan odnos.” Kaže da ne razmišljaju o tome da bi doveli nekog od igrača Rijeke.
“No, nikad se ne zna.”

DOZNAJEMO Pupovac minira Flegu, ide žestokom preferencijalnom kampanjom, stoji li iza toga Plenković?

Bruno Petković je sjajan igrač, ali može i bolje, poručio je predsjednik Dinama te dodao:
“Igrat će za reprezentaciju još bolje, očekujemo od njega još bolje rezultate, zaslužuje biti jedan od najboljih igrača u reprezentaciji”, dodaje Zajec ističući da će pokušati zadržati kostur ekipe.

Što se tiče Sergeja Jakirovića, Zajec ističe da trener ima podršku. “Ostat će tu do kada mi budemo u njega vjerovali.”

Hrvatski kup: Rijeka – Dinamo 1-3, dvostruka kruna Dinama

You may also like