Home Izdvojeno SAZNAJEMO Premijer udvostručio svoje osiguranje! Boji li se Plenković naroda od kojeg očekuje glas na izborima!

SAZNAJEMO Premijer udvostručio svoje osiguranje! Boji li se Plenković naroda od kojeg očekuje glas na izborima!

by Ante R.

Kako saznaje Hrvatski glasnik od visoko pozicioniranih članova HDZ-a iz Zagreba, premijer Andrej Plenković pojačao je broj pripadnika osiguranja na oko 4o pripadnika, odnosno do tog broja angažirani su dodatni pripadnici specijalne policije iz Lučkog.

Prvi puta povećani broj pripadnika osiguranja premijera primijećen je u Osijeku prilikom otvaranja Gospodarskog centra, a posebno je bio vidljiv u Kninu, koji je bio prepun osiguranja, što Plenkovićevog, Milanovićevog, ali i predsjednika Sabora Jandrokovića koji kao štićena osoba prve kategorije ima i osiguranje iz Sabora koji su djelatnici sabora. Jandrokovićevo osiguranje bilo je nevidljivo i izuzetno pristojno i susretljivo.

Toliki broj osiguranja premijera Plenkovića upao je u oko građanima, ali i predstavnicima medija koji su u čudu gledali i međusobno komentirali, ali očito bez namjere da o tome javno progovore, no kakvu poruku narodu, članovima stranke i ono najvažnije šalje povećani broj pripadnika osiguranja. Okružen sanitarnim kordonom specijalaca, koji su se micali samo onda kada su se ispred premijera pojavili mikrofoni i kamere premijer pokazuje narodu koji treba na izborima poruku, no kakvu.

Psihološki gledano negativnu, pokazuje strah i nelagodu, znakove paranoje, a od tih istih građana očekuje glas na sljedećim parlamentarnim izborima. Šalje poruku koja sigurno neće biti dobro prihvaćena među narodom.

Jesu li branitelji 5 kolovoza 1995 trebali OIB i akreditaciju za ulazak u Knin?

#Knin #oluja #Domovinski rat