Home Izdvojeno SCENARIO IZ NOĆNE MORE ZA PLENKOVIĆA Grmoja pozvao Domovinski pokret: “Imao dovoljno ruku, srušimo Plenkovića”

SCENARIO IZ NOĆNE MORE ZA PLENKOVIĆA Grmoja pozvao Domovinski pokret: “Imao dovoljno ruku, srušimo Plenkovića”

by Ante R.
Nikola Grmoja

kao što smo pisali moguće je da se HDZ-u i Plenkoviću dogodi noćna mora i ode u oporbu. Zanimljiva izjava profesora Jurčevića izrečena u sinoćnoj emisiji HRT-a da će se predsjedništvo Domovinskog pokreta održati tek idućeg tjedna, nakon predaja listi za EP, unijela je dodatnu nervozu u HDZ i Plenkovića koji očajnički pokušava sastaviti vladu od lijevo liberalnih stranaka i Hrvatskih suverenista moglo bi mu se obiti o glavu, a na tragu toga je i poziv Domovinskom pokretu od frontmena Mosta Nikole Grmoje.

Tako jutros Nikola Grmoja piše na društvenoj mreži X
” “Uvjet Domovinskog pokreta je da nema Možemo i SDSS-a u Vladi. Pozivam ih na razgovore kako bismo formirali antiHDZ Vladu bez Možemo i SDSS-a i kako bismo Plenkovića, kojeg su toliko napadali, poslali u oporbu. Imamo dovoljno ruku”

Isto tako napisao je na Facebooku
“Pozivam DP ili barem nekompromitirane dijelove DP-a da pokušamo sastaviti široku koaliciju protiv HDZ-a kako bismo Plenkovića i HDZ poslali u oporbu!”

POLITIČKO NADMUDRIVANJE Plenković po svaku cijenu želi sastaviti vladu bez DP, hoće li doživjeti hladnu osvetu

Siniša Hajdaš Dončić potvrdio je da su u tijeku pregovori SDP-a s ostalim strankama

POLITIČKO NADMUDRIVANJE Plenković po svaku cijenu želi sastaviti vladu bez DP, hoće li doživjeti hladnu osvetu