Home Izdvojeno SPREMA SE PRIJATELJSKA ATMOSFERA NA TRIBINAMA U HAMBURGU ‘Brat uz brata, Albanac uz Hrvata‘

SPREMA SE PRIJATELJSKA ATMOSFERA NA TRIBINAMA U HAMBURGU ‘Brat uz brata, Albanac uz Hrvata‘

by Ante R.

Hrvati i Albanci okupirali su Hamburg, ulicama odjekuju zajedničke pjesme, njeguju se odlični odnosi. Jedan nam je hrvatski navijač kazao da su Albanci odlični ljudi:

– Jedan je došao iz Škotske, Albanac, i rekao nam da kad god dođemo u Škotsku da mogu spavati kod njega, a on će otići kod susjeda. U utorak se od 19.30 igrala i utakmica navijača Hrvatske i Albanije u malom nogometu u hamburškom Heiligengeistfeldu.

Bilo je živo u Hamburgu, po cijelom gradu, a po komentarima navijača i u kvartu crvenih svjetiljki. I “noćna smjena” dobro prolazi kad se igra Europsko prvenstvo, mnogi će provjeriti kvalitetu ponude, o tome se govori… Kao što je bilo i u Berlinu. Baš su hrvatske navijače dopale dvije najposebnije destinacije za provod.

HAMBURG1

Kulta ulica Herbertstrasse najekskluzivnija je lokacija u kojoj su najskuplje seksualne radnice, a ženama je ulaz zabranjen zbog čega je na meti kritika zbog rodne diskriminacije. Dugačak je 60 metara, s 250 “izloga”. Tijekom Covida bila je privremeno zatvorena, ali tamo je stajao natpis:

– Seks je zdrav za imunitet, prenose sportske/jutarnji

You may also like