Home Izdvojeno TKO JE OVDJE KRIMINALAC? Rasprava između Beljaka i Jandrokovića apsolutni je hit: Kolega, preiskusni smo mi za takve kao što ste Vi!

TKO JE OVDJE KRIMINALAC? Rasprava između Beljaka i Jandrokovića apsolutni je hit: Kolega, preiskusni smo mi za takve kao što ste Vi!

by Ante R.
Screenshot Direktno.hr

Saborski zastupnici u četvrtak raspravljaju o završnoj listi kandidata za izbor predsjednice i članova Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa.

Došlo je do rasprave između Kreše Beljaka, predsjednika HSS-a i predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića nakon što je HSS-ovac replicirao HDZ-ov Nadi Murganić.
“Sami birate ljude koji će kontrolirati Vas, stranku i kriminal iz Vaše stranke”, rekao je Beljak Murganić. Poručio im je da su dio farse te da se divi što ima želudac za sudjelovanje u tome na što mu je Murganić odgovorila da ju je “izvrijeđao”. “Glumim ili ne, glumac veliki ste Vi”, poručila je.

Beljak se javio za povredu Poslovnika. “Govoriti mi da sam glumac, to je uvreda. Ja sam sitni prekršajac, a vi ste kriminalna banda!”, poručio je.
Što baš Vi uvijek govorite o lopovluku, upitao je Jandroković Beljaka. “Vi ste sitni kriminalac, priznajete to. Nemojte vrijeđati druge”.

Predsjednik HSS-a zatražio je stanku.
“Ovo je prešlo svaku mjeru. Uopće se nisam uvrijedio, već sam ispravio netočan navod jer je gospođa rekla da sam glumac, a nisam glumac. Kakva bi to bila uvreda da sam glumac? Govorio sam o sasvim drugome. A to što Vi, gospodine Jandroković, intepretirate stvari kako Vama paše, što ne želite priznati da ste dio – i Sanaderove, gospođe Kosor, Karamarka i Plenkovića – ekipe koja je pravomoćno osuđena, kriminalna organizaca – to je Vaš problem”, govori Beljak.

Rekao sam da sam “sitni prekršajac”, dodaje Beljak. “Vi ste pravomoćno osuđena kriminalna družina. Ako sam ja priznao, priznajte i Vi. Budite kršćanin pa priznajte, pola će Vam se oprostiti. Neće Vas ljudi više optuživati za 30 milijardi, pola će vam otpisati”.

Oglasio se i Jandroković.
“Kolega, preiskusni smo mi za takve kao što ste Vi. Što agresivno namećete teze pa mislite da ćemo ih prihvatiti da vas skinemo s vrata – ne bumo. Vi ste pravomoćno presuđeni. Pročitajte presudu pa onda komentirajte”, navodi.

Kaže da je to još jedan Beljakov pokušaj obmane koji kontinuirano radi.
Nekoliko zastupnika javilo se za povredu Poslovnika, no Jandroković je odobrio Beljakovu stanku u trajanju od 10 minuta, prenosi Direktno.hr