Home Izdvojeno Tomislav Karamarko brutalno spustio Boži Petrovu nakon izjava o odbacivanju vještačenja u slučaju Agrokor: “Nemušta nakupina kvazimoralista”

Tomislav Karamarko brutalno spustio Boži Petrovu nakon izjava o odbacivanju vještačenja u slučaju Agrokor: “Nemušta nakupina kvazimoralista”

by Ante R.

Bivši predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko oglasio se na svojoj Facebook stranici nakon izjava Bože Petrova o slučaju pada vještačenja u slučaju Agrokog, kao i eventualnog gubitka arbitraže u Washingtonu pred arbitražnim sudom Svjetske banke, podsjećajući na ulogu bože petrova i njegove stranke u arbitražama InA -MOL koje je hrvatska izgubila. Karamarkovu objavu prenosimo u cijelosti:

“U svakoj uređenoj državi netko treba odgovarati za debakl ovakvih razmjera. Da je u pitanju šteta od 1,3 milijuna eura trebao bi itekako odgovarati, a pogotovo ako se dogodi zbog tog debakla abnormalno veći debakl za državu, a to je gubitak spora, rekao je Božo Petrov.
Protrljao sam oči i pročitao ovu izjavu nekoliko puta. Da, to je komentar Bože Petrova na odluku Visokog kaznenog suda u slučaju Agrokor.
Đon obraz!!
Navedeni brifirani lik zaboravio je osobnu, kao i ulogu njegove nemušte nakupine kvazimoralista u slučaju arbitraže Ina-Mol.
Ma, nema veze,
platit će narod kojeg toliko vole…”, napisao je Karamarko

Podsjećamo da su Božo Petrov i stranka MOST bili dio vladajuće većine i Vlade kada je izglasan Lex Agrokor i da su upravo njegove izjave kao političara o nacionalizaciji Agrokora povukle lavinu oko samog slučaja.