Home Izdvojeno VIDEO ‘Kreatori istine’ svakom emisijom izazivaju buru u moćnim krugovima u Hrvatskoj

VIDEO ‘Kreatori istine’ svakom emisijom izazivaju buru u moćnim krugovima u Hrvatskoj

by Ante R.

U emisiji “Kreatori istine” razgovaralo se o nizu otvorenih pitanja, podvala, skrivenih činjenica, ali i o primjerima dobrog novinarstva i ozbiljnog političkog djelovanja u Saboru.

Sugovornici su se osvrnuli na famozni “demantij” Bujanca iz prošle emisije, u kojem je odgovorio na javno postavljeno pitanje – je li eksponent srpske obavještajne službe i pokušao se zaštiti stradalničkim statusom obitelji supruge, zatim je bilo govora o porukama utemeljitelja HDZ na čelu s Kapulicom, o debaklu i velikim javnim međunarodnim štetama najavljivane svjetske promocije filma “Bilo jednom u Hrvatskoj” Jakova Sedlara, o katastrofalnim greškama protagonista tzv. desnice koji se primitivno suprotstavljaju opasnim silnicama s antihrvatskim ciljevima ne shvaćajući koliko je duboko zasijana klevetnička nit Srbije i bivše Jugoslavije, o čemu su u emisiji prikazani eksplicitni dokumenti uz retoričko pitanje – može li se protiv ovoga boriti primitivizmom i može li to raditi Prkačin?

Je li hrvatskom narodu korisniji sportski pobjednik Lovren ili loš “ustaša”?
Zatim se razgovaralo o slučaju tzv. “Zambijaca” s osvrtom na saznanja Vesne Vučemilović koja je iznijela u javnost indicije o potencijalnom teškom kriminalu oko posvajanja djece iz Konga na hrvatskom sudu u Zlataru.

Uz to, javnosti su predstavljena nova saznanja o globalnim interesima i teškom iskorištavanju djece u Kongu, te licemjerstvu svijeta, koji kriminalnu avanturu nekolicine mutnih aktivista, koje upravo taj svijet podupire u Hrvatskoj, koristi za pribijanje Hrvatske na stup srama.

Uz navedeno, gledatelji mogu vidjeti primjere koordiniranog preusmjeravanja pozornosti s potencijalnih golemih afera u energetskom sektoru sa sudionicima iz neposredne Plenkovićeve blizine, preusmjeravanje čiji su ključni protagonisti Index i Bujca, koji se ne usuđuju ni riječi izustiti o tim problemima zbog skrivene zajedničke financijske pozadine, pa javnosti nude izmišljene događaje i banalne mamce.

“Kreatori istine” svakom emisijom izazivaju buru u moćnim krugovima u Hrvatskoj. Pogledajte zašto.

 

You may also like