Home Izdvojeno VIDEO Marin Vlahović: Ovo je veća afera od afere Škugor i INA

VIDEO Marin Vlahović: Ovo je veća afera od afere Škugor i INA

by Ante R.

S kolegom Marinom Vlahovićem, stalnim analitičarem i komentatorom u emisiji ” Kreatori istine” večeras smo otvorili pitanje, po svemu sudeći neusporedivo veće afere i potencijalne pljačke Hrvatske od afere Škugor i INA, ponukani izvrsnom reakcijom Večernjeg lista o nejasnoćama u poslovanju HROTE i direktora Abramoviča.

Palac gore Večernjaku i palac dolje svim ostalim lijevim i desnim medijima, te navodnim lijevim, turbolijevim, desnim i turbodesnim novinarima, koji ratuju protiv srpske ugroze ili za novo bratstvo i jedinstvo, a kao zaliveni šute o potencijalnom kriminalu golemih razmjera i njegovim skrivenim, a notornim akterima.

Kako Index u dogovornoj suradnji s beogradskim medijima potencira srpske provokacije, primjer kanadskog Srbina, golmana Borjana, izaziva javnost u Hrvatskoj, kako tu igru prihvaća Bujanec i usmjeravaju pozornost na nebitne stvari, unoseći u hrvatski javni prostor sindrom srpske palanke i medijskog barbarizma?

Jesu li ti akteri sateliti BIA?
Zašto Grmoja, Petrov, Sačić, Pavliček, Penava, Radić, Grčić, Grbin, HDZ, ljevica i desnica, svi izuzev Vesne Vučemilović izbjegavaju postaviti pravo pitanje Abramoviču na saborskom odboru?
Je li Bošnjaković odgovorom Nini Raspudiću prvi put otvoreno rodnu ideologiju proglasio službenom politikom?

O odjecima Qatara, pokušajima promocije homoseksualnosti, licemjerstvu Europe i nedostatku pobjedničke samosvijesti u medijima dostojne pobjedničke hrvatske reprezentacije?
Zašto Telegram i Globus, JL, Index i drugi vode prljavu kampanju protiv ministra Filipovića i što su stvarni motivi te kampanje?

 

You may also like