Home Izdvojeno VIDEO MUP Srbije: Rekonstrukcija kretanja u noći nestanka Mateja Periša

VIDEO MUP Srbije: Rekonstrukcija kretanja u noći nestanka Mateja Periša

by Ante R.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije apeliralo je na medije da se suzdrže od objavljivanja netočnih i neprovjerenih informacija i plasiranja u javnost snimaka na kojima se insinuiraju događaji koji su prethodili nestanku hrvatskog državljanina Mateja Periša, jer na taj način, plasiranjem dezinformacija, ometaju istragu.

Policijski službenici pregledali su stotine sati materijala, snimki sa svih nadzornih kamera s trase kretanja Periša i okoline i na osnovu njih napravili rekonstrukciju njegovog kretanja, od trenutka izlaska iz pravca Beton hale u 1.43 sati do trenutka kada je sišao do Save, u 1.52 sata nakon ponoći, odakle mu se gubi svaki trag, navodi se u priopćenju MUP-a.

„Na osnovu pregleda svih snimaka, jasno je da Matej, od trenutka izlaska iz Beton hale, osim taksista kojeg je zaustavio i s kojim je policija obavila razgovor, nije bio u kontaktu i interakciji ni s jednom drugom osobom. Naglašavamo da je u dosadašnjem tijeku istrage policija obavila razgovor s Matejevim prijateljima koji su te večeri bili s njim, osobljem kluba, svim svjedocima i da je na osnovu svih izjava isključena svaka mogućnost da je njegovom nestanku prethodio sukob ili tučnjava“, priopćeno je iz policije.

 

Iz Ministarstva unutarnjih poslova kažu da pripadnici različitih organizacijskih jedinica već 13 dana kontinuirano tragaju za Matejem Perišem, i od trenutka prijave nestanka, 31. prosinca prošle godine, ulažu maksimalne napore i poduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi mladića pronašli, prenosi N1.

 

 

You may also like