Home Izdvojeno VIDEO Olujne ćelije zahvatile Sloveniju, tuča razbijala stakla na autima. Nevrijeme i u Hrvatskoj

VIDEO Olujne ćelije zahvatile Sloveniju, tuča razbijala stakla na autima. Nevrijeme i u Hrvatskoj

by Ante R.

Olujne ćelije zahvatile su Sloveniju i u poslijepodnevnim satima premjestile su se na sjeverozapad zemlje, a trenutno se kreću prema sjeveroistoku, a ispred njih se stvaraju nove oluje. Prema najavama prognostičara, nevrijeme s pljuskovima će tijekom dana zahvatiti cijelu Sloveniju.

Poslijepodne česti pljuskovi i nevrijeme zahvatit će veći dio zemlje. Očekuju se lokalne oluje s udarima munja, pljuskovi, udari vjetra, a ponegdje i tuča. Kako navodi N1 Slovenija, nevrijeme s vjetrom zahvatit će slovensko primorje i velik dio Istre.

Prema podacima Agencije za zaštitu okoliša, najjače nevrijeme dogodilo se u Dolenjskoj. Tuča je najviše problema stvarala posebno u prometu jer su vozači prijavljivali razbijena vjetrobranska stakla.Čitateljici N1 Slovenije tuča je razbila vjetrobransko staklo. Kako je rekla, uvjeti kod Novog Mesta prema Zagrebu bili su strašni te da su na većini automobila razbijena vjetrobranska stakla.

Prema objavama u jednoj Facebook grupi, ljudi su se zaustavljali ispod nadvožnjaka iako je to zabranjeno. Kako je objavila stranica Neverin, jače nevrijeme iz Slovenije upravo na ulasku u Hrvatsku, prenosi n1.

You may also like