Home Izdvojeno VIDEO Pernar uzeo ruku aktivistici i stavio na grudi, ova ga optužila za seksualno napastovanje, on se oglasio na Telegramu

VIDEO Pernar uzeo ruku aktivistici i stavio na grudi, ova ga optužila za seksualno napastovanje, on se oglasio na Telegramu

by Ante R.

Kao i svake subote od početka okupljanja muškaraca koji na koljenima mole na glavnom zagrebačkom trgu, nasuprot njih stala je umjetnica Adijana Lekić-Fridrih koja svojom “Tihom misom” upozorava na na femicid i neravnopravnost žena u društvu. Ove subote na Trgu bana Jelačića pridružio im se i bivši saborski zastupnik Ivan Pernar koji je izazvao incident.

Ivan Pernar umjetnici Arijani Lekić-Fridrih tijekom rukovanja savio je njezinu ruku i postavio ju na njene grudi.”Na ovakvom skupu je to jedna zaista simbolična gesta koja nije benigna. Budući da ne znam radi li se o mentalno zdravoj osobi, neću pretjerano komentirati njegov istup. Moje grudi su moje grudi i moje tijelo je moje tijelo”, rekla je Lekić-Fridrih koja je najavila pokretanje tužbe, prenosi Jutarnji.

Umjetnica je nasuprot moliteljima stajala tiha, bosa, sa krvavocrvenim stopalima koja su ostavila otiske na tlu. U rukama je držala buket crvenih ruža.

You may also like