Home Izdvojeno VIDEO Pojavila se jeziva snimka muškarca koji je samostrelom ubio tri žene: Cure detalji strašnog zločina

VIDEO Pojavila se jeziva snimka muškarca koji je samostrelom ubio tri žene: Cure detalji strašnog zločina

by Ante R.

Policija je nakon opsežne i intenzivne potrage pronašla i uhitila muškarca koji je u utorak samostrelom ubio tri žene u Hertfordshiru nedaleko od Londona. Radi se o supruzi i dvije kćeri sportskog komentatora BBC-a Johna Hunta, (Carol, Luise i Hannah)

“Osumnjičenik je pronađen i prima liječničku pomoć”, izvijestila je policija, a prenose britanski mediji. Kyle Clifford je pronađen na groblju u blizini mjesta zločina, a policija je potvrdila da je 26-godišnjak pronađen ozlijeđen te da policajci nisu pucali.

Žene, koje su imale 25, 28 i 61 godinu, u napadu su teško ozlijeđene, a pronašao ih je upravo njihov otac i suprug John Hunt. Ubrzo nakon što su pronađene, žene su preminule. – “Ubojstva su uključivala korištenje samostrela i vjerojatno drugog oružja”, rekla je policija Hertfordshirea nakon pronalaska počinitelja.

S jednom djevojkom je bio u vezi
Britanski mediji pišu da je Clifford bio bivši dečko mlađe kćeri. Pozivajući se na policijske izvore, pišu da su u kući žene bile vezane i potom ih je ustrijelio. Jeziva snimka nadzornih kamera pored kuće ubijenih pokazuje muškarca koji odlazi s mjesta zločina, a u ruci drži bijelom plahtom prekriveni samostrel, kojim je Kylie ubio tri žene, prenosi Dnevnik.hr.

You may also like