Home Izdvojeno VIDEO Tuzla: Migrant usred bijela dana pred prolaznicima izbo drugog migranta

VIDEO Tuzla: Migrant usred bijela dana pred prolaznicima izbo drugog migranta

by Ante R.

U neposrednoj blizini Glavne autobusne stanice u Tuzli danas oko 12:30 sati dogodio se incident u kojem su sudjelovala dva migranta, piše Tuzlanski.ba

Jedan migrant nakon sukoba zbog zadobivenih ubodnih rana prevezen je u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Glasnogovornica Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona Amra Kapidžić za Tuzlanski.ba je kazala da policija traga za osobom koja je nanijela ubodnu radnu migrantu čiji identitet nije poznat javnosti.

“Policija poduzima sve potrebne mjere u cilju pronalaska izvršitelja, a prema saznanjima radi se o migrantu”, kazala je Kapidžić.

O ovom događaju Upravu policije MUP-a TK obavijestila je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Tuzla koja je zatekla u neposrednoj blizini Glavne autobusne stanice u Tuzli migranta s ubodnom ranom.

Tuzlanski.ba u posjedu je video snimke navedenog incidenta koji se dogodio usred bijela dana naočigled brojnih prolaznika. Motiv ovog napada za sada nije službeno priopćen. Međutim, kako neslužbeno saznaje Tuzlanski.ba od migranta koji je napadnut ukraden je mobitel i novac.

 

You may also like