Home Lifestyle Baby Lasagna novom objavom oduševio vojsku fanova koja ga prati, u komentarima mu se javila i zaručnica

Baby Lasagna novom objavom oduševio vojsku fanova koja ga prati, u komentarima mu se javila i zaručnica

by Ante R.

Otkako je ujedinio Hrvatsku pjesmom kojom nas je predstavljao na Dori, sve što Baby Lasagna objavi na društvenim mrežama privuče veliku pozornost.

Baby Lasagna nakon velikog uspjeha na Eurosongu, niže uspjehe i po pitanju rasprodanih koncerata, a i nova pjesma koju je objavio nedavno također je veliki hit. Veliku pozornost privlači i svaka njegova nova objava na Instagramu, a isto je i sa zadnjom u kojoj je zapravo otkrio gdje sve pronalazi inspiraciju za svoje pjesme.

”Jeste li ikada bili toliko uzbuđeni zbog neke igračke da ste napisali pjesmu o njoj? Nisam ni ja, dosad”, napisao je Marko uz video na kojem slaže set Lego kockica koje je očito dobio kao rođendanski poklon. U komentarima mu se javila i zaručnica Elizabeta Ružić koja se našalila na njegov račun.

”Marko na rođendan, nakon sat vremena igranja s Lego kockama, hoćeš se ljutiti ako se još malo igram?”, napisala je.Lasagna je nedavno objavio spot za svoju novu pjesmu ”and I”. Na valu najave velike europske turneje ”Meow Back” zakazane za proljeće 2025. koja će obuhvatiti sveukupno 26 nastupa u 20 zemalja, Baby Lasagna vratio se s novom pjesmom kojom otkriva jednu sasvim novu i neočekivanu dimenziju u svom zvuku, prenosi showbuzz.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

 

You may also like