Home Lifestyle LJUBAV JE OBOSTRANA Bivši golman “Zvezde”, ljubimac hrvatskih navijača poznat po izjavi da je rođen u Krajini, ne u Hrvatskoj ljetuje na hrvatskom moru

LJUBAV JE OBOSTRANA Bivši golman “Zvezde”, ljubimac hrvatskih navijača poznat po izjavi da je rođen u Krajini, ne u Hrvatskoj ljetuje na hrvatskom moru

by Ante R.

Milan Borjan ranije je isticao kako nije rođen u Hrvatskoj nego u Krajini, a sada sa suprugom Snežanom ljetuje na Visu te su od tamo objavili zajedničke fotografije.

Vratar Crvene zvezde i kanadske nogometne reprezentacije Milan Borjan uživa zajedno sa suprugom Snežanom na hrvatskoj obali.
Kontroverzni par objavio je fotografije s Visa, a Snežana je na svom Instagram profilu podijelila i snimku Komiže. Zagrljeno su pozirali pokraj mora uz pjesmu Olivera Dragojevića “Vodi me tamo”. “Ova kućica, more i mi. Sve što mi treba”, napisala je Snežana u opisu svoje priče na Instagramu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Snezana Borjan (@snezanafi)

Inače, Snežana je privukla pozornost Hrvata tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru kada je branila svojeg supruga od naših navijača. Naime, Milan, koji je rođen u Kninu 1987. godine, ali se 1995., nakon operacije Oluja, zajedno s obitelji preselio u Beograd, za sebe je u više navrata isticao kako nije rođen u Hrvatskoj, nego u SAO Krajini, čime je navlačio bijes hrvatskih navijača na sebe.

“Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj, rođen sam u Krajini, Dalmaciji. To je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina”, izjavio je za srpske medije. Zbog svojih kontroverznih izjava bio je kritiziran i s tribina na utakmici Kanade i Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, a hrvatski navijači tada su vrijeđali i njegovu suprugu.

“Slušala sam skandiranje svog imena na Svjetskom prvenstvu! Nije da nemam iskustva s tim, ali nisam očekivala da će se moje ime oriti na Khalifa stadionu na Svjetskom prvenstvu! Wooow! Nema te agresije, nacionalizma i primitivizma koji su jači od ovog zagrljaja i ovolike ljubavi”, napisala je tada Snežana na društvenim mrežama. Snežana i Milan inače su u braku od 2016., a iste godine dobili su i sina Filipa, prenosi showbuzz.