Home Lifestyle “Ovo je sabotaža” Producenti Eurosonga kalkuliraju s redoslijedom izvođača, iako je favorit Baby Lasagna ne zna kada će nastupiti

“Ovo je sabotaža” Producenti Eurosonga kalkuliraju s redoslijedom izvođača, iako je favorit Baby Lasagna ne zna kada će nastupiti

by Ante R.

Objavljen je dio redoslijeda nastupa u finalu Eurosonga, a ono što piše uz Hrvatsku mnoge je zbunilo je i zabrinulo. Nakon prvog polufinala Eurosonga na službenim stranicama natjecanja objavljen je dio redoslijeda nastupa u finalu.

Dijelu prvih finalista već je određeno hoće li nastupiti u prvoj ili drugoj polovici finala Eurosonga, dok uz Hrvatsku i još neke zemlje stoji “odabir producenata”. To znači da će producenti emisije odlučiti hoće li Baby Lasagna nastupiti u prvoj ili drugoj polovici finala, što će ovisiti i o rezultatima druge polufinalne večeri Eurosonga.

S obzirom na to da je ovo novost na Eurosongu, informacija je zbunila i zabrinula fanove iz Hrvatske i drugih zemalja uz koje piše isto.
“Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?”, “Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je nasumičan odabir. Hoće li to utjecati na plasman?”, “Ovo je sabotaža”, neki su od brojnih komentara zabrinutih obožavatelja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Eurovision Song Contest (@eurovision)

S druge strane, mnogi u komentarima pišu i kako je Baby Lasagna pobjednik, pa ako je suditi prema tome, njegov redni broj nastupa u finalu ne bi trebao previše brinuti Hrvate. Osim što nam i kladionice prognoziraju pobjedu, publika u Malmö Areni koja je s Lasagnom uglas pjevala “Rim Tim Tagi Dim” najbolja je potvrda koliki je favorit, prenosi Dnevnik.hr.

Srpska televizija prekinula prijenos prije nastupa Baby Lasagne. Evo što njihovi mediji pišu o nastupu Baby Lasagne

NEKA PATI KOGA SMETA….VIDEO Polufinale Eurosonga: Pogledajte fantastičan nastup Baby Lasagne, cijela dvorana je pjevala s njim

You may also like