Home Lifestyle SKUPILA SE CIELA JUGOSLAVIJA Kakav izljev emocija, plač od tuge ili ljubavi i nostalgije, je li vas Prijovićka šokirala…

SKUPILA SE CIELA JUGOSLAVIJA Kakav izljev emocija, plač od tuge ili ljubavi i nostalgije, je li vas Prijovićka šokirala…

by Ante R.
Aleksandra Prijović

Aleksandru Prijović, pjevačicu koja je napunila pet Arena u Zagrebu obožavatelji su nekoliko puta rasplakali na koncertu. Sada se rasplakala i pred kamerama te ispričala što joj se dogodilo nakon jednog od nastupa. – Dok sam stajala, došla mi je jedna gospođa s jednom djevojčicom, za koju ne znam ima li više od deset ili dvanaest godina – započela je pjevačica i nastavila.

– Rekla mi je: ‘Imam petero djece, a moj muž je na nekom boljem mjestu, a ja sam svojoj kćeri ispunila želju i dala sam zadnji dinar da joj kupim kartu da dođe na tvoj koncert’. Da sam to znala, ne bih dopustila nikada da kupe kartu – rekla je Aleksandra koja nije mogla zadržati suze. Pet zagrebačkih koncerata regionalne zvijezde Aleksandre Prijović (28) je iza nas, a o ovom uspjehu govorit će se još dugo. Naime, Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta, a o ovom je govorila i pjevačica koja se još uvijek nalazi na turneji imena ‘Od istoka do zapada’. Prijović je tijekom turneje nastupala diljem regije, a jedino je u Zagrebu nastupila pet puta. O ovom uspjehu govorila i u svojem gostovanju na Blic televiziji, a otkrila je i koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu.

Skupila se cijela Jugoslavija
Naime, Aleksandra je tijekom pet koncerata ugostila Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejan Matić, Osmana Hadžića i Mayu Berović. No, pjevačica je sada otkrila i koga je pozvala, a nije se odazvao.

Roko Antić, donačelnik općine Kistanje iz reda hrvatskog naroda postavlja pitanje: Koliko košta bratstvo i jedinstvo? Odgovara: Ne hvala!

– Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim se zahvaliti Milici. Pošto nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije smo pričale nakon koncerta i rekla mi: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas“- rekla je Aleksandra za ovaj medij.

Inače, prvi koncert zakazan je još u svibnju kada je u prva 24 sata prodaje razgrabljeno tri tisuće ulaznica. Krajem srpnja koncert je rasprodan, a organizatori su dodali novi za idući dan 2. prosinca. Početkom listopada rasprodan je i drugi pa je dodan treći za kojeg su karte planule u jedan dan. Istog dana najavljen je i četvrti, a rasprodan je u svega tri dana od puštanja karata u prodaju. A potom i peti koncert. Prijović je u Areni nastupala 1., 2.,3.,4. I 6. prosinca te pjevala za ukupno oko 90.000 ljudi, prenosi Večernji.

You may also like