Home Lifestyle VIDEO/ “Kostimi su tako važni.” Poznati glumac na dodjeli Oscara na pozornicu došao potpuno gol, no ipak je imao “smokvin list”

VIDEO/ “Kostimi su tako važni.” Poznati glumac na dodjeli Oscara na pozornicu došao potpuno gol, no ipak je imao “smokvin list”

by Ante R.

Poznati američki glumac John Cena se na svečanoj dodjeli filmskih nagrada Oscar odlučio je na pozornici nastupiti gol, ali skrivajući intimnu zonu koristeći kuvertu. 

Neobičan način čitanja nagrade za najbolji kostim, no ovo se već jednom dogodilo u povijesti, pa zašto ne ponoviti taj slavni trenutak. Ovu nagradu dobio je film “Uboga stvorenja”. Bila je to posveta jednoj od slavnih dodjela, onoj iz 1974. godine kada je David Niven najavio Elizabeth Taylor.

U tom trenutku iza njega je utrčala potpuno gola ekipa. “Možete li danas zamisliti golog muškarca da istrči na pozornicu?”, upitao je slavni Jimmy Kimmel, a potom je na pozornicu izašao Cena.

Iskoristio je priliku da pokaže svaki mišić na svom tijelu. “Predomislio sam se. Ne želim igrati ulogu napadača. Ne osjećam se dobro zbog toga. Ovo je elegantan događaj, treba vas biti sram zbog ovako neukusne šale”, ironično je rekao Cena dok su se svi u publici valjali od smijeha, prenosi N1.

Ispred međunožja je imao kuvertu, a u jednom je trenutku prišao mikrofonu i rekao: “Kostimi su tako važni”. U tom trenutku je na sebi imao samo papuče.

 

You may also like