Home Lifestyle Zlatko Dalić se pohvalio, oženio je sina

Zlatko Dalić se pohvalio, oženio je sina

by Ante R.

Zlatko Dalić objavio je na profilu na Instagramu fotografiju s vjenčanja njegova sina Tonija Dalića.
Zlatko Dalić ovih je dana imao poseban razlog za ponos i sreću, a to je vjenčanje njegova sina Tonija Dalića čime se pohvalio na svom profilu na Instagramu.
Zlatko je objavio fotografiju 30-godišnjeg Tonija i njegove lijepe novopečene supruge dok izlaze iz crkve nakon ceremonije vjenčanja.
“Vjenčanje”, napisao je tek kratko uz emotikon crvenog srca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko)

“Čestitke od srca i obilje blagoslova”, “Iskrene čestitke mladencima kao i roditeljima”, “Čestitamo lijepim mladencima”, “Čestitke obitelji”, “Sretno i dugovječno”, “Iskrene čestitke od srca. Obilje Božjeg blagoslova vama i cijeloj obitelji, a mladenci nek se vole, poštivaju i pomladak stvaraju”, “Sretno mladencima!!! Budi ponosan izborniče!!!”, čestitke su koje su mladencima pristigle od Zlatkovih pratitelja.

Zlatko je od 1992. u braku sa suprugom Davorkom, a osim Tonija koji je završio studij digitalnog marketinga i koji je danas direktor NK Varaždin, imaju i 25-godišnjeg sina Brunu koji je uspješno diplomirao na Rochester institutu za tehnologiju u Zagrebu prije dvije godine. Zlatko nerijetko naglašava da su mu djeca najvažnija na svijetu kao i da njegova supruga ima posebno mjesto u obitelji, a privatne detalje vole čuvati za sebe, prenosi showbuzz.