Home Politika Anto Đapić poziva na potporu ministru Radmanu: Ministar ne odstupa ni milimetar u obrani prava hrvatskog naroda za njegovom ravnopravnošću u BiH

Anto Đapić poziva na potporu ministru Radmanu: Ministar ne odstupa ni milimetar u obrani prava hrvatskog naroda za njegovom ravnopravnošću u BiH

by Ante R.

Ministar vanjskih poslova gospodin Gordan Grlić Radman jedan je od najnapadanijih ministara hrvatske vlade! Odmjerenog, diplomatskog ponašanja, kako i priliči ministru vanjskih poslova pokazao je u svim bitnim situacijama otkako je ministar jasne političke pozicije i državne politike i očito je zbog toga i cilj naše “desnice”, ali i lijeve oporbe, a na brutalan način s njim se obračunava i predsjednik Republike, prenosi Kamenjar.

Spomenuti ću samo nekoliko jasnih političkih poteza ministra Grlić-Radmana zbog kojih je trn u oku svojih kritičara! Kao prvo pokazao je vrlo jasnu poziciju prema položaju Hrvata u BiH, gdje ne odstupa niti za milimetar u obrani prava hrvatskog naroda za njegovom ravnopravnošću i poštivanju međunarodnih ugovora kojih je Republika Hrvatska supotpisnik!

Ministar je rezolutno “otresao” Vučića u njegovom pokušaju širenja laži i obmana protiv hrvatskog naroda i to na našem teritoriju!

Posljednja inicijativa ministra Radmana kojom pokušava u Austriji ispraviti sramotan čin lokalnih vlasti uklanjanja hrvatskog povijesnog grba sa spomenika Bleiburškim žrtvama posebno je žestoko napadnuta od onih koji u Hrvatskoj zbog antihrvatske djelatnosti ne bi smjeli niti postojati a kamoli biti neki kriterij ponašanja! Zbog svega navedenog smatram kako domoljubna hrvatska javnost treba i mora jasno iskazati potporu ovom hrvatskom ministru! Ja to činim na ovaj način!

Anto Đapić/facebook