Home Politika Grmoja obećava Oluju oko Ine: Spremni smo se vratiti u vrijeme 1983. i ubojstva Đurekovića, Udbinog financiranja i nekih tajkuna

Grmoja obećava Oluju oko Ine: Spremni smo se vratiti u vrijeme 1983. i ubojstva Đurekovića, Udbinog financiranja i nekih tajkuna

by Ante R.

Nikola Grmoja oglasio se na fb-u:

Sve što sam isplanirao zajedno s kolegama iz oporbe prošlo je danas na Antikorupcijskom vijeću, iako je zastupnik Habijan pokušao minirati odluku da krenemo u saslušanje aktera iz INA-e, od članova Uprave, NO pa do ministra Filipovića, bivšeg ministra Ćorića pa do zviždača koji su nam se javili.

Spremni smo se vratiti i u 1983. kada je ubijen Đureković i istražiti kako se financirala Udba i kako su nastali neki od naših tajkuna. Ali krenut ćemo od recentnih događanja i neviđene pljačke koju su organizirali Plenkovićevi kadrovi! Nemam oraha u džepovima, nemam repova iza sebe i spreman sam ići do kraja!

Napravit ćemo sve što je moguće kroz Antikorupcijsko vijeće, a kada preuzmemo vlast puno više! Sve ćemo istražiti i svaki kamen prevrnuti! Oluja dolazi ⚡️⚡️⚡️, napisao je Grmoja.