Home Politika Penava pozvao hrvatski narod: Ustanite i ne dajte se istjerati sa svojih vjekovnih ognjišta- Nikakva kuga ne smije dovesti u pitanje vašu egzistenciju

Penava pozvao hrvatski narod: Ustanite i ne dajte se istjerati sa svojih vjekovnih ognjišta- Nikakva kuga ne smije dovesti u pitanje vašu egzistenciju

by Ante R.
Penava

PENAVA POZVAO HRVATSKI NAROD: USTANITE I NE DAJTE SE ISTJERATI SA SVOJIH VJEKOVNIH OGNJIŠTA – Nikakva kuga ne smije dovesti u pitanje vašu egzistenciju!

Predsjednik DP-a Ivan Penava: ”U Slavoniji imamo izvanrednu situaciju – ubijaju se zdrave svinje! Ponovno dovode ljude do očaja da i u ovako ispražnjenoj i raseljenoj Slavoniji promišljaju o zatvaranju svinjaca.”
”Domovinski pokret nakon velikog skupa u Slavonskom Brodu ponovno poziva, prvenstveno hrvatskog seljaka – ustanite, probudite se, izađite na ulice ako treba! Ako nemate volje i energije, Domovinski pokret je tu za vas, ali ostanite i ne dajte se sa svojih vjekovnih ognjišta!”.

”Zaključak nas u Domovinskom pokretu je sljedeći: hrvatski seljak mora biti zadovoljan i siguran da se u Hrvatskoj cijeni njegov rad i da ne postoji nikakva kuga koja može dovesti u pitanje njegovu egzistenciju!”.