Home Sport Ancelotti: Modrić, bio je fantastičan, znam da je ljut

Ancelotti: Modrić, bio je fantastičan, znam da je ljut

by Ante R.

Real je u Napulju u sklopu Lige prvaka odigrao utakmicu s Napolijem i slavio s 3:2, a ulazak Modrića u igru bio je ključ pobjede.

Carlo Ancelotti izašao je pred medije nakon ključne pobjede protiv Napulja (2-3) na stadionu Diego Armando Maradona . Real je morao u završnici uložiti veliki napor kako bi pobijedio napuljski tim, odigraoli smo dobru utakmicu, u kojoj su morali na kraju patiti kako bi odnijeli tri boda u Madrid:

“Bila je to dobra utakmica protiv jakog rivala koji je imao puno entuzijazma.”Dobro smo se natjecali i napravili smo ono što smo morali. U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, ali to se promijenilo nakon penala. Patili smo 10 minuta,” rekao je . Nadalje, zadovoljan je rješenjima koja su njegovi igrači pronašli u najkompliciranijoj utakmici skupine C:”Mislim da smo u prvom poluvremenu pronašli dobra rješenja s Viniciusom Rodrygom i Bellinghamom u napadu, ali protiv velikih momčadi moramo patiti . ”

Na pitanje o Modriću rekao je: “Ušao je i promijenio tijek utakmice, njegovo iskustvo prelomilo je utakmicu jer je preuzeo kontrolu igre. Odigrao je 30 minuta na visokoj razini iako ne igra konstantno i malo je ljt, ali Luka je bio fantastičan.”