Home SportRibolov HRVATSKA SPIN LIGA Mario Matijašić prvak Hrvatske

HRVATSKA SPIN LIGA Mario Matijašić prvak Hrvatske

by Ante R.

Poznati hrvatski spineraš i višestruki reprezentativac u nekoliko spin disciplina, Mario Marijašić, član SRD Ogulin, uvjerljivo je osvojio naslov prvaka Hrvatske i u ovogodišnjoj Hrvatskoj spin ligi (ribolovu predatora umjetnim mamcem s obale). U osam kola, Mario je osvojio osam medalja. Dva puta je bio prvi, tri puta drugi i tri puta treći. U sedmom i osmom kolu koja su u subotu i nedjelju lovljena na Krki u Kninu Mario je bio prvi i drugi sa 34 odnosno 20 ulovljenih pastrva. Ukupno je, poslije osam kola u ligi, uknjižio 17 bodova s ukupno ulovljenih 221 pastrvom.

Drugo mjesto je osvojio Željko Kuk (UŠRIDRRH Zagreb) sa 24 boda i 219 pastrva, a treće Boris Šiljeg (Krka Knin) sa 30 bodova i 195 pastrva. U reprezentaciju Hrvatrske ušli su i četvrto i petoplasirani, a to su Jasmin Subašić (Pastrva Sirač) sa 40 bodova (157 riba) i Mihael Hunjadi (Štuka Donja Dubrava) sa 53 boda (143 pastrve).

Posljednja dva kola Hrvatske spin lige umjetnim mamcem s obale lovljena su po iznimno vrućem i sparnom vremenu. Ribolov je bio težak, ali ulovljeno je ipak dosta ribe. Pogotvo su bili uspješni poznati, dugogodišnji reprezentativci, koji su na kraju i osvojili prva četiri mjesta.

Siniša Slavinić, Hrvatski glasnik

  • Najbolja četvorka ovogodišnje HSL na čelu sa Mariom Matijašićem („reprezentacija“)

Reprezentacija Hrvatske
Foto Spin liga