Home Lifestyle MIOČIĆ SE POHVALIO NOVOM TETOVAŽOM Šahovnica je osvanula i na ramenu

MIOČIĆ SE POHVALIO NOVOM TETOVAŽOM Šahovnica je osvanula i na ramenu

by Ante R.

Američki borac hrvatskih korijena Stipe Miočić objavio je na svojim društvenim mrežama kako ima novu tetovažu na ramenu. Na tetovaži je hrvatska šahovnica, a napisao je kako kompletna slika još nije gotova. Podsjetimo, Miočić na nozi već ima tetovaže s hrvatskim motivima.

Stipe Miočić

Instagram

Miočić je sada na stanci nakon što je otkazan jedan od najiščekivanijih mečeva u UFC-ovoj povijesti. Borba za titulu prvaka teške kategorije između njega i Jona Jonesa. Borba koja se trebala održati 11. studenoga otkazana je zbog Jonesove ozljede. UFC Miočiću nije ponudio napad na pojas bar privremenog prvaka, a poznati sudac iz svijeta slobodne borbe John McCarthy pojasnio je odluku UFC-a:

– Miočićeve godine su glavni razlog, ima već 41. UFC gleda što im može ponuditi i zna da to nije netko na kome mogu graditi budućnost teške kategorije. Stipe je bio njihov prvak i ima najdulji niz kao prvak teške kategorije. To su argumenti koje će iskoristiti da prodaju borbu, ali UFC smatra da ne može nastaviti prodavati njegove borbe na temelju toga. Mislim da se UFC pribojava da Miočić ne osvoji privremenu titulu i onda se povuče u mirovinu, prenosi Glas Slavonije.