Home Sport Nemoralna ponuda iz Saudijske Arabije stigla u Dinamo, 25 milijuna eura za dva igrača koji nisu u prvom planu

Nemoralna ponuda iz Saudijske Arabije stigla u Dinamo, 25 milijuna eura za dva igrača koji nisu u prvom planu

by Ante R.

Tek što je HNL sezona završila već se počelo pričati o transferima. Najmirnije je na Maksimiru barem je takav dojam. Informacije iz prvaka Hrvatske govore nam kako nema nikakvih konkretnih ponuda što se tiče dolaska novih igrača u klub.

Što se tiče odlaska može se reći da je glavna tema što će biti s Baturinom i Petkovićem, ali ni za njih nema službenih ponuda. No, zato iz Saudijske Arabije su stigle dvije jako zanimljive ponude. Jedna od tih ponuda usmjerena je prema mladom reprezentativcu Mauru Perkoviću koji prema Transfermarktu vrijedi 5 milijuna eura. Perković je na Maksimir stigao na zimu 2023. godine iz Istre 1961 za 2 milijuna eura. Odigrao je od tada 42 utakmice za modri klub.

Nadalje, druga ponuda odnosi se na veznjaka Marka Bulata. Dijete Šibenika na Maksimir je stigao 2021. Pokazao je svoj talent, ali problemi s ozljedama stvarali su problem da uhvati pravu formu. Za Dinamo je odigrao 87 utakmica i u tom periodu zabio osam golova, te upisao sedam asistencija. Prema Transfermarktu vrijedi 3,5 milijuna eura.

NIJE MODRIĆ Dalić nahvalio jednog igrača: “Najbolji je na svijetu”

Do prodaje Bulata (pa i Perkovića teško će doći. Bulat je ove zime odbio ponudu škotskog Rangersa te produžio vjernost Dinamu. S obzirom na njegovu mladost teško je očekivati da će tako lako krenuti put Arapskog poluotoka. Podsjetimo, Dinamo će iduće sezone minimalno igrati grupnu fazu Europske lige što će im donijeti barem 15 milijuna eura. Pred Dinamom je zanimljivo ljeto, a puno toga će ovisiti i o predstavama Petkovića i Baturina na Europskom prvenstvu, prenosi Dnevno.hr

Još samo par dana kada će građani Hrvatske uručiti jackpot svojim kandidatima za EP. Evo što kaže anketa

Radić: Pred nama je krvav i težak posao, ali dat ćemo sve od sebe da Hrvatsku postavimo na zdrave temelje!

You may also like