Home Vijesti Grmoja nije iznenađen raspodjelom ministarstava u novoj Vladi: “Ovdje se ništa ne krije, ovdje se igra otvorenih karata”

Grmoja nije iznenađen raspodjelom ministarstava u novoj Vladi: “Ovdje se ništa ne krije, ovdje se igra otvorenih karata”

by Ante R.
Nikola Grmoja

Nikola Grmoja iz Mosta prilikom izjave za N1 televiziju komentirao je postignuti koalicijski sporazum između HDZ-a i Domovinskog pokreta, poručivši da nije iznenađen ovakvim raspletom situacije po pitanju dodjele ministarstava, prvenstveno resor gospodarstva.

Na pitanje je li ga iznenadio ovakav rasplet događaja, Grmoja odgovara: “Mi smo na to upozoravali u kampanji i četiri godine, da je to poslovni projekt Vujnovca i Radića, da se ta investicija treba vratiti, treba pod svaku cijenu ući u Vladu.”

“Ono što me iznenadilo jest koliko su transparentni, mislio sam da neće tražiti ministarstvo gospodarstva, tamo će postaviti nekog državnog tajnika pa će preko njega odrađivati poslove, ali ovdje se ništa ne krije, ovdje se igra otvorenih karata”, dodao je.

Navodi da će trebati godina dana da se formira Ministarstvo demografije i dodaje da “ništa vrijednosno nisu dobili, ni Ministarstvo kulture ni Ministarstvo obrazovanja”.

Osvrnuo se na predsjednika DP-a. “Jedino sam kod njega u ovim razgovorima osjetio nekakav bijes prema Plenkoviću i želju da se nešto preko Sabora formira, ali on je očito preslab.” Kaže da su ĆipeMarkuš i drugi DP-ovci propali u zemlju i volio bi da se oglase oni koji su Plenkovića nazivali lopovom i globalistom. “Sad umjesto jednog Zekanovića imamo 12 Zekanovića, ovo je sad HDZ i 13 Zekanovića”, tvrdi Grmoja, piše N1.

You may also like