Home Vijesti Kosor: Ponižavajuće je kad potkapacitirani političari misle da smo svi kreteni

Kosor: Ponižavajuće je kad potkapacitirani političari misle da smo svi kreteni

by Ante R.

Bivša predsjednica hrvatske Vlade Jadranka Kosor se oglasila na društvenoj mreži gdje je negativno komentirala izjave zastupnika Domovinskog pokreta uoči glasanja u Hrvatskom saboru o prijedlogu Milorada Pupovca za predsjednika Odbora za ljudska prava i nacionalne manjine.

Podsjetimo, Stipo Mlinarić uoči glasanja u Saboru na konferenciji za medije istaknuo je da Domovinski pokret neće podržati izbor Milorada Pupovca za čelnika tog saborskog tijela: “Naš je stav od početka bio jasan. To ćemo vam danas pokazati u Saboru. Neće dobiti potporu Domovinskog pokreta. Domovinski pokret je izbacio SDSS s vlasti. Naši koalicijski partneri neka rade po svom. To nije prijedlog HDZ-a nego prijedlog nacionalnih manjina. Odbor koji je nebitan. Ovo je samo malo sitna trgovina. Sitna trgovina zbog povećanja plaće od 300 eura. Ključno je da SDSS ne participira u Vladi gdje se donose ključne odluke”, rekao je Ćipe.

Objavu Jadranke Kosor prenosimo u cijelosti:

“Nadrealno je kako članovi DP-a mantraju oko izbora M. Pupovca na čelo saborskog odbora iz kvote vladajućih, uvjeravajući nas da je SDSS u oporbi. Zahvaljujući njima! Ponižavajuće je kad potkapacitirani političari misle da smo svi kreteni”, poručila je Kosor.

Mlinarić i Kukavica: Treba zabraniti četničku kokardu i jugoslavensku petokraku, a ne kažnjavati zbog zastave HOS-a

 

You may also like