Home Vijesti Milanović se oglasio uoči utakmice s Italijom: “Bog je visoko, a car daleko. Ali Hrvatska će biti i ostati uz vas.”

Milanović se oglasio uoči utakmice s Italijom: “Bog je visoko, a car daleko. Ali Hrvatska će biti i ostati uz vas.”

by Ante R.

Predsjednik RH Zoran Milanović oglasio se na društvenoj mreži uoči odlučujućeg ogleda hrvatske nogometne reprezentacije na Europskom nogometnom prvenstvu protiv reprezentacije Italije. Poznata je informacija da će i on sam biti u prilici pružiti podršku Vatrenima uživo na stadionu u Leipzigu, a kao ključ za pobjedu i plasman u drugu fazu natjecanja ističe vjeru u sebe.

“Kao i mnogo puta do sada, Hrvatska nogometna reprezentacija i danas ovisi samo o sebi – o svom nogometnom znanju, igračkom trudu i sportskom talentu. Svi u Hrvatskoj želimo pobjedu Vatrenih i nastavak nogometne borbe na Europskom prvenstvu i uvjeren sam kako uspjeh u važnoj utakmici protiv Italije može donijeti samo vjera u sebe koja je obilježila ovu sjajnu nogometnu generaciju.

Hrvatska je sudbina od davnina da se uzda u sebe jer, kako to prema predanju reče hrvatski junak Nikola Šubić Zrinski – Bog je visoko, a car daleko. Ali Hrvatska će biti i ostati uz vas. Neka vam srca budu vatrena, vi na nogometnom terenu odlučujete o pobjedi!”, napisao je Zoran Milanović na Facebooku.

Od čuvanja djedovih koza do statusa nogometne ikone: Britanska javna televizija o Modrićevom usponu: “Većinu karijere proveo dokazujući ljudima da su u krivu”

TKO JE BIO GRADONAČELNIK Kod Vukovara pronađena masovna grobnica s desetak tijela. Preseljeni u prvoj polovici 1992. godine

You may also like