Home Vijesti Nisu ih slomili ni ekstremna ljevica ni fejkeri s druge strane, ali neodoljiva europska fotelja je ipak presudila Miletićevom “armiranom betonu” od zajedništva

Nisu ih slomili ni ekstremna ljevica ni fejkeri s druge strane, ali neodoljiva europska fotelja je ipak presudila Miletićevom “armiranom betonu” od zajedništva

by Ante R.

Prema riječima zastupnika Mosta Marina Miletića na početku siječnja koji je u svojim objavama na društvenoj mreži hvalio odnose sa svim istaknutim članovima stranke, Nikolom Grmojom, Božom Petrovom, Zvonimirom Troskotom, te bračnim parom Raspudić. To je bilo uoči predizborne kampanje za parlamentarne izbore, ali stvari su se drastično počele mijenjati kada se pojavilo pitanje pobačaja gdje je nastupila prva trzavica između Marije Selak Raspudić i Marina Miletića i kod njega izazvalo veliko nezadovoljstvo  i završila distanciranjem od kolegičinog mišljenja. 

Sada uoči predavanja kandidacijskih listi za izbore za europski parlament došlo je ponovno do unutarstranačkih razilaženja gdje je Marija Selak Raspudić objavila je da se ona i njezin suprug Nino Raspudić razilaze sa strankom Most, ali ostaju djelovati kao nezavisni zastupnici u Saboru. Do istupanja iz stranke je došlo zbog nesuglasica oko slaganja liste, gdje je također izražena želja kolege Miletića da on bude na toj listi. Izjavila je da smatra, budući da stavlja principe i integritet ispred briselskih i bilo kojih drugih fotelja, poštenije odustati od te liste.

Osim nje, medijima se danas obratio i predsjednik Mosta Božo Petrov koji je komentirao sukob između bivših i sadašnjih članova stranke. Mišljenja je da zbog napuštanja stranke bračnog para Raspudić nije došlo do “pucanja stranke.” Također je izrazio žaljenje zbog njihovog odabira da se povuku ali i nadu da će nastaviti suradnju u Saboru. Kao točku prijepora istaknuo je da je želio da na listi budu svi, a bračni par Raspudić taj dio nisu mogli prihvatiti. 

Miletićeva objava je postala viralna, a brojni komentari ismijavaju njegov opis ispod slike u kojem je tvrdio da su kao armirani beton i da ih nitko neće slomiti, piše Dnevnik.hr.

Objava Marina Miletića:

“Lome nas mnogi. Lome nas isključive ekstremne skupine s ljevice, kao i oni fejkeri s druge strane. Udaraju nas tajkuni preko svojih medija, skaču nam po glavi – toliki kojima je Hrvatska samo prilika za bogaćenje sebe i uhljebljivanje svojih. A mi jedni uz druge kao – armirani beton. Lomiti mogu, slomiti nas neće. Vratit ćemo Hrvatsku u ruke naroda”, napisao je Marin Miletić.

“Amputirani beton”, “Neslomljivi s rokom trajanja” i “Srušili se mostovi od sna” – ovo su samo neki od komentara vezani uz Miletićevu objavu