Home Vijesti Pijani Toni tražio pivo, konobarica ga odbila. Onda je pivo letjelo na sve strane…..

Pijani Toni tražio pivo, konobarica ga odbila. Onda je pivo letjelo na sve strane…..

by Ante R.

Kad se Toni napije, onda nije normalan. Pogotovo ako mu ne daju da nastavi piti.
Upravo takvu je narav pokazao Toni (40) u siječnju ove godine okou 14.30 sati u Generalskom Stolu, u ugostiteljskom objektu “Lipovac”.

Sutkinja kaže kako je tamo remetio javni red i mir tako što je pri koncentraciji alkohola od 2,05 promila od djelatnice ugostiteljskog objekta Barbare zatražio da ga usluži alkoholom, što je ona odbila jer je bio pod vidnim utjecajem alkohola.
To je kod našeg Tonija, ističe sutkinja, izazvalo revolt, uslijed čega je vikao pogrdne riječi konobarici Barbari: “Mater ti je*em, daj mi pivu”! A onda je, da bi pokazao koliko je ljut, krenuo u akciju od koje nije odustajao sve dok nije došla policija.

Odmah uhićen
Došao je do hladnjaka pokraj šanka, uzeo punu bocu piva i razbio je o pod. Potom je uzeo drugu, otvorio je i popio. Nakon toga opet isto: jednu razbije o pod, drugu popije za stolom u kafiću. “To je ponovio još dva puta: jednu bocu pive razbio o pod, a drugu si otvorio i popio“, navodi se u presudi.
Ukupno je, dakle, Toni četiri boce od pola litre piva razbio, a četiri popio u neobičnom ritualu. I tko zna dokle bi to išlo da ga policija nakon nekog vremena nije uhitila i strpala iza rešetaka na triježnjenje, prenosi Danica.

Prekršajna sutkinja u Dugoj Resi ovih ga je dana osudila na novčanu kaznu od 100 eura i mora platiti 20 eura troškova prekršajnog postupka. No, od kazne mu se odbija 80 eura jer je dva dana proveo u policijskom pritvoru. Presuda je nepravomoćna te se na nju mogu žaliti i nestašni Toni i karlovačka Policijska uprava.