Home Vijesti U Osijeku osnovana podružnica Udruge HRVATSKO BILO Osječko-baranjske županije. Žestoki govori gostiju Ante Prkačina i Nikole Kajkića

U Osijeku osnovana podružnica Udruge HRVATSKO BILO Osječko-baranjske županije. Žestoki govori gostiju Ante Prkačina i Nikole Kajkića

by Ante R.

Danas smo u Osijeku osnovali podružnicu udruge HRVATSKO BILO Osječko-baranjske županije.
Za predsjednicu Podružnice izabrana je gospođa Ines Serdar a za zamjenike predsjednice izabrani su gospodin Mario Kovačić i gospodin Slaven Sablić.

Nakon provedenih izbora prisutnima se obratila novoizabrana predsjednica, Ines Serdar, koja je zahvalila na ukazanom povjerenju i istaknula svoje poštovanje prema svima koji imaju ljubav i snagu ponoviti sve ispočetka kako bi obnovili ovu našu Hrvatsku.
„Velika je misija ispred nas“, rekla je Ines Serdar u svom obraćanju.

Foto Hrvatski glanik

Potporu radu udruge i idejama koje propagira HRVATSKO BILO dali su Ante Prkačin, Nikola Kajkić i Nada Šikić.
U svom obraćanju prisutnima Ante Prkačin je istaknuo kako je prepoznao širinu, sveobuhvatnost i spremnost da se uđe u povijest i zbog toga je i danas prisutan na osnivačkoj skupštini još jedne podružnice HRVATSKOG BILA.

Prisutnima se obratio i predsjednik HRVATSKOG BILA, Darijo Žepina koji je čestitao novoizabranom vodstvu te zahvalio svima na dolasku i potpori, priopćili su iz Hrvatskog bila.

Video možete vidjete OVDJE