Home Vijesti Uhićen 18-godišnjak zbog pokušaja ubojstva u centru Zagreba: Razbijenom bocom nepoznatog muškarca porezao po vratu

Uhićen 18-godišnjak zbog pokušaja ubojstva u centru Zagreba: Razbijenom bocom nepoznatog muškarca porezao po vratu

by Ante R.

Policija je uhitila, a potom i hospitalizirala 18-godišnjaka koji je u nedjelju oko 23 sata na središnjem zagrebačkom trgu, gdje se obilježavalo osvajanje prvenstva i kupa NK Dinama, razbijenom bocom porezao po vratu 59-godišnjaka kojega ne poznaje.

U zagrebačkoj policiji kažu da je to učinio vidno alkoholiziran i bez povoda. Muškarcu kojeg ne poznaje prišao je s leđa na Trgu bana Jelačića te ga razbijenom bocom koju je držao u ruci porezao po vratu “u namjeri da ga usmrti”.

Ozlijeđenom muškarcu liječnička je pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen, kažu u policiji.

Mladi napadač je odmah uhićen i odveden u policiju nakon čega mu je radi stanja u kojem se nalazio pružena liječnička pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi, izvijestila je policija koja nastavlja istraživanje ovog slučaja, piše N1.

You may also like