Home Vijesti USKOK provodi veliku akciju u pet županija, u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji, oglasila se i policija

USKOK provodi veliku akciju u pet županija, u tijeku uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji, oglasila se i policija

by Ante R.

USKOK provodi veliku akciju u pet županija. U tijeku su uhićenja i provođenje hitnih dokaznih radnji zbog sumnje na kaznena djela povezana s nedozvoljenom trgovinom duhana.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti:

“Navedene radnje provode se na području Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Osječko-baranjske, Vukovarsko-srijemske i Zagrebačke županije u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su u sastavu zločinačkog udruženja počinile kaznena djela povezana s nedozvoljenom trgovinom duhana.

USKOK će nakon ispitivanja osumnjičenika donijeti odluku o daljnjem postupanju u predmetnom slučaju o čemu će pravodobno obavijestiti javnost”, navodi se u priopćenju.

“Pupovac nedodirljivi” opleo po Poreznoj upravi : ‘Što će vam podaci?’
Oglasila se i policija

O svemu se oglasila i PU koprivničko-križevačka.

“Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke su, u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) te u suradnji s Carinskom upravom, rano jutros započeli s realizacijom zadnje faze kriminalističkog istraživanja usmjerenog na zločinačko udruženje čije se djelovanje povezuje s ilegalnim uvozom, obradom i preprodajom duhana.

Kriminalističkim istraživanjem obuhvaćeno je više osoba, s područja više županija. Tijekom dana provodit će se hitne dokazne radnje pretrage doma i drugih prostorija, a po dovršetku kriminalističkog istraživanja policijski službenici predat će osumnjičene osobe pritvorskom nadzorniku i protiv njih podnijeti kaznenu prijavu Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta”, navodi policija, prenosi N1.

Komemoracija povodom 29. obljetnice genocida u Srebrenici: Političari iskazuju solidarnost sa žrtvama, oglasio se i Dodik

You may also like