Home Vijesti Vesna Vučemilović: Domovinski pokret se ne zasniva na jednom čovjeku

Vesna Vučemilović: Domovinski pokret se ne zasniva na jednom čovjeku

by Ante R.

Hoće li nagla ostavka Miroslava Škore izavati raskol u stranci ili čak početak njezina kraja? Kakva atmosfera u ovome trenutku u stranci vlada? O tome je u središnjem Dnevniku HTV-a govorila članica Predsjedništva Domovinskog pokreta i saborska zastupnica Vesna Vučemilović.

– Sve se dogodilo iznenada, naravno da je članstvo uzernimreno, ali vjerujem da će se uskoro sastati. Domovinski pokret se ne zasniva na jednom čovjeku, okupio je 10 tisuća ljudi oko jedne ideje. Sve treba odraditi sukladno zakonu i postojećim regulama, ističe Vučemilović.

– Sve se dogodilo iznenadno, naravno da je članstvo uznemireno, ali mislim da će se ubrzo sastati Predsjedništvo, a i Domovinski odbor, po meni se već to trebalo dogoditi, ističe Vesna Vučemilović.

– Pisalo se svašta, spekulira se o svakakvim posljedicama. Domovinski pokret će se razvijati, neovisno o svemu, dodaje.

– Domovinski pokret je okupio deset tisuća članova, kaže Vučemilović.

RTL je objavio vijest da je Dario Žepina i čovjek od povjerenja Miroslava Škore, bio pod istragom policije zbog iniciranja prisluškivanja Mate Radeljića, a koji je bio savjetnik predesjednice Kolinde Grabar-Kitarović.

– Ukoliko je to gospodin Žepina radio, on to definitivno nije radio sam. Miroslav Škoro nema razloga prisluškivati gospodina Radeljića, ističe za kraj.