Home Vijesti VUČIĆ ŠUTI NA NOVA PRAVILA Nastavljene napetosti na Kosovu. Policija postavila betonske barikade dan nakon pucnjave

VUČIĆ ŠUTI NA NOVA PRAVILA Nastavljene napetosti na Kosovu. Policija postavila betonske barikade dan nakon pucnjave

by Ante R.

Ranije su izvijestili kako je na području Kosova, a i sam ulazak u državu zabranjen za sve one koji imaju registracijske pločice kosovskih gradova koje je izdao MUP Srbije

Specijalci kosovske policije ponovno su postavili betonske blokove na improviziranom punktu kod takozvanog Bistričkog mosta, na magistrali Mitrovica-Leposavić.

Iz tog razloga vozila na tom dijelu moraju zbog postavljenih prepreka kretati se “cikcak” i usporeno voziti, piše RTS. Postavljene su nakon jučerašnjeg incidenta u kojem je Miljan Delević ranjen iz vatrenog oružja. Podsjetimo, policija je na tom dijelu puta otvorila vatru na civilno vozilo, zato što se, po njenoj tvrdnji, nije zaustavilo, a pritom je i udarilo u vozilo policije.

Nakon toga su pucali u vozilo koje se udaljavalo, a u kojem je bio Delević. Punkt je inače bio postavljen i u prosincu u jeku barikada na sjeveru Kosova i Metohije gdje tamo svakodnevno kontroliraju putnike i njihova vozila, prenosi Danas.hr.