Home Vijesti Zašto piješ kad ti škodi?: Pijan puštao četničke pjesme u Borovom Selu

Zašto piješ kad ti škodi?: Pijan puštao četničke pjesme u Borovom Selu

by Kristina B

Policija je morala intervenirati u Borovu Selu kraj Vukovara u noći sa subote na nedjelju. Razlog izlaska policijskih službenika na teren bio je 45-godišnjak koji je u pijanom stanju s terase obiteljske kuće puštao četničke pjesme, donosi Direktno.hr

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske kratko su priopćili da su po dojavi o narušavanju javnog reda i mira proveli kriminalističko istraživanje i to nad hrvatskim državljaninom (45) iz Borova. Sporni događaj odvio se u 5.30 na terasi, a počinitelj je, navodi policija, bio naročito drzak te je na nepristojan način narušavao javni red i mir reproducirajući pjesme nedozvoljenog sadržaja.

Narušio javni red i mir

“Počinitelj prekršaja je uhićen i utvrđena mu je prisutnost alkohola u organizmu (1,96 g/kg) zbog čega je bio smješten u posebne prostorije Policijske postaje Vukovar do prestanka djelovanja opojnoga sredstva”, obavijestili su iz nadležne policijske uprave.

“Zbog počinjenih prekršaja iz članaka 5. i 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, okrivljenik je doveden uz podnesen optužni prijedlog Općinskom sudu u Vukovaru”, stoji u priopćenju PU Vukovarsko-srijemske.

You may also like