Home Vijesti Žena prije 25 godina naručila ubojstvo muža, čudom je preživio. Danas je uhićena!

Žena prije 25 godina naručila ubojstvo muža, čudom je preživio. Danas je uhićena!

by Ante R.

Koprivnička policija uhitila je dvije osobe zbog sumnje da su pokušali ubiti muškarca još prije 26 godina!
Kako su u subotu priopćili, sumnja se da je žena (56) potaknula 52-godišnjaka da ubije muškarca (60) s kojim je imala zajedničku imovinu. Navodno je riječ o ženi koja je naručila muževo ubojstvo.

“Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 56-godišnjakinjom i 52-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju. Sumnja se da je žena iz koristoljublja, u namjeri da se domogne zajedničke imovine koju je posjedovala s muškarcem (60), potaknula osumnjičenog 52-godišnjaka da ga ubije.

Nakon toga je on 15. svibnja 1998. godine, nedaleko od Koprivnice, iz dugog vatrenog oružja ispalio dva hica u 60-godišnjaka koji je tom prilikom zadobio lakše ozlijede.
Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju i poticanja na isto kazneno djelo protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izvješće državnom odvjetništvu te su predani pritvorskom nadzorniku“, rekli su danas u koprivničkoj policiji, piše Danica.