Home Izdvojeno Vatra koja nam se sviđa: U četiri sata prodano 15.000 ulaznica za Thompsonov koncert u Dugopolju!

Vatra koja nam se sviđa: U četiri sata prodano 15.000 ulaznica za Thompsonov koncert u Dugopolju!

by Kristina B

Nakon mnoštva pozitivnih reakcija na nastupe Marka Perkovića Thompsona, ogromnog interesa i pritiska javnosti te velikog broja ljudi koji nisu uspjeli na vrijeme osigurati ulaznice za prva dva koncerta u Imotskom, postignut je dogovor o održavanju samostalnog koncerta Marka Perkovića Thompsona 16. kolovoza na stadionu Hrvatski vitezovi u Dugopolju.

Organizatori koncerta “Imotski ne zaboravi”, na kojem će 6. kolovoza nastupiti Marko Perković Thompson, Mate Bulić i Dražen Zečić, uoči koncerta zahvalili su svima na podršci te pokazali kako trenutno izgleda Gospin Dolac, donosi dalmacijadanas.hr. Ulaznice su u rekordnom vremenu planule i za Thompsonov samostalni koncert 8. kolovoza, koji će također biti održan u Imotskom.

Gospin dolac je stadion u Imotskom. Naziv je dobio po zavjetnoj crkvici Gospe od Anđela koja se nalazi u njegovoj blizini. Izgrađen je 1989. godine, a na njemu svoje domaće utakmice igra NK Imotski. Kapaciteta je oko 4000 mjesta, od kojih je 3000 sjedećih, dok je 1000 stajaćih.

“Kao organizatori nadolazećih Thompsonovih koncerata u Imotskom i Dugopolju imamo potrebu zahvaliti svima Vama na velikoj podršci u našem naumu. Također se želimo zahvaliti i djelatnicima sistema Entrio koji nam pružaju vrhunsku IT podršku”, poručili su.

Otkrili su i koliko je ulaznica prodano za Thompsonov koncert u Dugopolju. “U prvih 4 sata prodano je prvih 15 000 ulaznica za koncert u Dugopolju što je potvrda i nama kako će nadolazeći koncerti biti pravi spektakl”, navode.

Izvor: Screenshot/Facebook/Imotski ne zaboravi

Thompson je odgovorio na želje svoje vijerne publike

Nakon što su ulaznice za koncerte 6. kolovoza i 8. kolovoza planule u trenu, organizatori su uspjeli dogovoriti i treći koncert.

“Kako bi udovoljili svima Vama koji ste željeli prisustvovati tom spektaklu, obratili smo se Thompsonu sa zamolbom i željom za organizacijom još jednog koncerta. Svjestan interesa i velike želje svojih vjernih fanova i publike, Thompson je pristao na još jedan koncert do izlaska njegovog novog albuma”, objavili su na svom Facebook profilu organizatori.

“S toga sa zadovoljstvom objavljujemo kako organiziramo još jedan Thompsonov koncert, a zbog lakšeg dolaska i većeg kapaciteta, ovaj put smo se odlučili za stadion u Dugopolju koji udovoljava svim kriterijima za organizaciju ovako velikog spektakla kakav i planiramo prirediti i to 16. 8. 2024. Naime, kako je i poznato, radi se o najvećoj raskrsnici u Dalmaciji gdje će posjetitelji sa sviju strana vrlo lako ući, izići i parkirati. Nadamo se kako ćemo ovim koncertom i lokacijom omogućiti svima Vama koji niste uspjeli doći na koncert u Imotskom i bez obzira na to što smo i ovdje ograničeni brojem posjetitelja, da uspijete nabaviti svoju ulaznicu. Vidimo se 16.8.2024. u Dugopolju”, napisali su organizatori prije tri dana.

You may also like

Verified by MonsterInsights