Home OBŽ Sutra u Belom Manastiru počinje još veća i još bolja – Najveća hrvatska fišijada!

Sutra u Belom Manastiru počinje još veća i još bolja – Najveća hrvatska fišijada!

by Kristina B

Turistička zajednica Baranje i Grad Beli Manastir i ove godine organiziraju Najveću hrvatsku fišijadu koja svake godine okuplja više od 200 majstora fiša. Po prvi puta Fišijada će biti održana tijekom dva dana i to 6. i 7. rujna 2024. godine u samom središtu Belog Manastira.

Prvog dana održat će se prestižno Prvenstva Hrvatske u kuhanju fiša i koncert Željka Bebeka, a u subotu će se kuhati u sklopu Prvenstva Baranje, a goste će zabavljati TS Fijaker.

Osim što će se majstori fiša okušati u natjecanju, organizirani su bogati sadržaji poput sajma domaćih proizvoda, sadržaji za djecu, natjecanje u ispijanju piva i drugo.

Podrijetlo novca, promjena urbanističkog plana?: Otvoren postupak protiv gradonačelnika Svete Nedelje Darija Zurovca

Iz godine u godinu Baranja se brendira vrhunskim manifestacijama, vinima i iznimnom gastronomijom, a uz sve to u Belom Manastiru vidimo značajan razvoj infrastrukture i brojne projekte koji se realiziraju europskim sredstvima.

“Krenuli smo s promocijom Belog Manastira kao grada koji voli fiš i manifestaciju smo uzdigli na vrlo visoku razinu. Već nekoliko godina na Naveću hrvatsku fišijadu prijavljuje se više od 200 kuhara. Inzistiramo na kvaliteti, na sudjelovanju najboljih kuhara, što nije lako jer znamo da su danas i mnogi amateri poput profesionalaca. Zaista je lijepo u gradu vidjeti veliki broj ljudi koji uživaju u događaju i izvrsnoj hrani, te šire dobru priču o Belom Manastiru i ruralnom turizmu Osječko-baranjske županije”, rekao je gradonačelnik Belog Manastira Tomislav Rob.

Izvor: Facebook/Grad Beli Manastir-gradska uprava

You may also like

Verified by MonsterInsights