Home Izdvojeno Baražna vatra Nikole Kalinića po Nadzornom odboru: Predsjednik je samo njihov pijun

Baražna vatra Nikole Kalinića po Nadzornom odboru: Predsjednik je samo njihov pijun

by Ante R.

Na tiskovnoj koju je održao bivši sportski direktor Hajduka, Nikola Kalinić pale su teške riječi i optužbe. Tako je Kalinić za svoju smjenu optužio Nadzorni Odbor kojim kako je rekao upravlja netko drugi. Predsjednika kluba nazvao je pijunom NO za kojeg opet naglašava upravlja netko drugi / Udruga naš Hajduk/.

Ispričao je kako je doveo Gattusa i kako je osigurao sredstva za njihov dolazak. Ispričao je da je NO imao namjeru da se prodaju Krovinović, Elez, Šarlija i neki drugi, te da je NO plasirao tezu da svlačionicom i klubom upravlja Marko Livaja i da ga se treba riješiti.

Kalinić tvrdi da je o svemu bio upoznat Gattuso, te da je njemu rečeno od NO da su najveći problemi u klubu Lovre Kalinić i Marko Livaja. Ističe da ga je predsjednik zvao da mu kaže da je dobio otkaz, ali da zna da to nije njegova odluka, odnosno da zna po čijoj je naredbi postupio. Našao je kupca za Pukštas od 7 milijuna eura, ali da je klub, uprava to odbilo.

Ispao sam žrtveno janje tvrdi Kalinić i onaj koji dođe umjesto mene bit će njihov piju, Puno ljudi ima u Hajduku kojima tu nije mjesto. Previše je uhljeba u Hajduku i moj je problem što nisam htio biti ničiji poslušnik. Hajduku treba zdrava atmosfera, naglašava Kalinić.

You may also like

Verified by MonsterInsights