Home Izdvojeno Vedrana Rudan sprda se s hrvatskim Rafalima, Plenkovićevim izjavama čiji su bolji hrvatski ili srpski: Plenkovićev je dulji nego Vučićev. Jeeeeeee.

Vedrana Rudan sprda se s hrvatskim Rafalima, Plenkovićevim izjavama čiji su bolji hrvatski ili srpski: Plenkovićev je dulji nego Vučićev. Jeeeeeee.

by Ante R.

Poznata hrvatska spisateljica i blogerica Vedrana Rudan, ako se to može tako nazvati jer joj je jedino mjesto stanovanja u Hrvatskoj, opet se okomila na hrvatske dužnosnike, ovaj put posebno na premijera Plenkovića, s ciljem ili inatom, sasvim je svejedno no ta komična blogerica čije je tržište većinom u Srbiji, piše o onome o čemu nema pojma, očito da privuče čitatelje ne osvećujući se tom prilikom što je njena satira u osnovi čista glupost.

Tako Vedrana Rudan na svom blogu između ostalog piše sprdajući se s premijerom Plenkovićem:
Ratnik do ratnika, ratnik do ratnika, ratnik do ratnika… Svi naoružani do zuba. Kad nas napadnu Srbi, a tko bi drugi, naši će ih borbeni avioni Rafalei smaknuti s neba dok kažeš Za dom spremni . Kako znam da će biti baš tako? Poznati hrvatski heroj i veliki ratnik Andrej Plenković rekao mi je na televiziji da naši Rafalei imaju jednu pola topa više nego srpski Rafalei. Prevedeno, Plenkovićev je dulji nego Vučićev. Jeeeeeee. Da bar naš Heroj jebe Srbe onako kako jebe nas đe bi nam kraj bio?

Nešto manje je sarkastična prema Milanoviće, valjda da ga ne ošteti u predizbornoj kampanji pa piše:
Tu je i naš predsjednik. Heroj Milanović voli vojsku kao i njegov deblji kolega. Sjetimo se njegovih seksi vojnih jakni, pa padanja s onog tenka na herojsku guzicu… To što su obojci dezerteri koga briga. Dezerteri su heroji preko delegata.

Nije ostala dužna ni Mariji Selak Raspudić, onako kako to žena ženi kaže:
Kad uz ovu dvojicu stane kandidatkinja za predsjednicu gospođe Selak-Raspudić pa krene govoriti o obaveznom vojnom roku čovjek poželi da dođe do rata, da dva debeljka konačno iz prve ruke saznaju koje je boje krv, da onaj Selak-Raspudić sin krene na svoga vršnjaka i doma dođe bez dvije noge…

You may also like

Verified by MonsterInsights