Home Izdvojeno Nenada Bjelicu od klupe Dinama dijeli 3 milijuna eura

Nenada Bjelicu od klupe Dinama dijeli 3 milijuna eura

by Ante R.

Nenad Bjelica jedan od najuspješnijih trenera Dinama milijunima eura daleko je od povratka u Dinamo. Trener koji se rastao od Dinama nakon što se u vrijeme korona krize nije pristao na smanjenje plaće i koji je od tada vodio Osijek, Trabzonspor i Union Berlin, gdje je još na platnom spisku ne želi se samo tako odreći milijuna koje redovito prima u Berlinu. Naime Bjelica nije dobio formalni otkaz već je na plaći dok ne dobije novi posao

Jutarnji saznaje iz krugova dobro obaviještenih nogometnih agenata dok se rasplamsava potraga za sljedećim trenerom plavih. I pritom ne govorimo o cijeni ugovora koji bi za come back tražio 53-godišnji strateg, jer ovdje je riječ samo o ‘kusuru‘ kojeg bi se Osječanin odrekao odustajanjem od ugovorne obveze s popularnim klubom iz istočnog Berlina.

Dinamo se nalazi u teškoj situaciji, ali se čini gotovo nemogućim da prihvati Bjeličine uvijete i vjerojatno će se u nedostatku kadrova iz inozemstva prije okrenuti domaćim kadrovima. Već smo pisali da kao zapeta puška svoju priliku i povratak čeka Damir Krznar ili možda Sopić.

-->

 Postaje li Damir Krznar novi, stari trener Dinama, navijači neće biti sretni

Damir Krznar poznat je po rušenju Tottenhama, ali isto po dubokim krizama, ali i po slabom autoritetu u svlačionici. Krznarovo znanje i stručnost nisu bili upitni u Sloveniji, pa i u nekim utakmicama dok je vodio Dinamo, no Dinamu u ovom trenutku treba stručnjak s autoritativnim stavom i vrstan psiholog da digne ekipu doslovno iz mrtvih, no je li Krznar taj.

Sabor bi do kraja godine mogao dobiti sportsku reprezentaciju

 

You may also like

Verified by MonsterInsights