„Platili ste i dobili, plaćajte vi uredno i birajte točno onakve kakve  želite, mi smo vaše ogledalo, mi smo vaša slika“, poručio je građanima nakon što je u sabornici izbrojao deset zastupnika, „dovoljno za košarkašku ekipu“.

„Predložio bih da nam dignete još tisuću eura plaću, bez patetike“, izjavio je Miletić, očito imajući na umu da su zastupnicima prošli tjedan na račune sjele nove, osjetno veće plaće. „Dajte nam 10 tisuća eura, dajte da imamo veću plaću od ovih u Bruxellesu, pa da plaču što su otišli tamo, a nas će tu dolaziti kako kad, no na glasovanju će biti svi“, sarkastično je izjavio Miletić.

-->

Dio izlaganja posvetio je i obrazovanju za koji se, kaže, „svi kunu da nam je najvažniji sektor, no nitko se tako ne ponaša, pogotovo ne čovjek koji mu je na čelu“.

Netko može biti dobar čovjek, ali to ne znači da je dobar upravitelj velikim sektorom kao što je Ministarstvo obrazovanja, kazao je Miletić na račun resornog ministra. Ustvrdio je i da se nakon „nikad lošijih rezultata“ na državnoj maturi ne događa ništa. Nikad nismo imali lošije rezultate, učenici nam padaju kao kruške na prljavi asfalt i nikom ništa, idemo dalje, kazao je Miletić. – Hina.

Hasanbegović se vraća u saborske klupe, i službeno stigao zahtjev za aktivacijom mandata