Home Izdvojeno Tko podmeće klipove Draganu Primorcu, revoltirani članovi i birači HDZ-a ili Milanović, imamo li “Sam pao sam se ubio”
Oglas

Tko podmeće klipove Draganu Primorcu, revoltirani članovi i birači HDZ-a ili Milanović, imamo li “Sam pao sam se ubio”

by Ante R.

Fotografija kandidata HDZ-a za predsjednika Dragana Primorca s Stipom Mesićem, ali i s Josipovićem i Radom Šerbedžijom preplavile su društvene mreže, a najzanimljivije u cijeloj priči je da te fotografije dijele i objavljuju članovi i birači HDZ-a, ne desnice ili ljevice.

Kampanja bez kampanje i konstantne greške u koracima Dragana Primorca ukazuju na dvije stvari, a to su ili Dragan Primorac ne razumije psihu biračkog tijela od kojeg bi trebao dobiti glas ili je upao u vlastiti žrvanj naivnosti i dodvoravanja, ili pak HDZ ima problem ne prihvaćanjem njega kao kandidata i namjernog uništavanja kampanje. Činjenica je da im svojim potezima sam Primorac uvelike pomaže u tome, te ispada da je HDZ u stvarnosti pustio Primorca niz vodu.

Izvor: Društvene mreže

Kako sada izgleda, Dragan Primorac postao je žrtveno janje Andreja Plenkovića i HDZ-a, kojeg frakcije u HDZ-u koriste za unutarstranačke bitke, čemu uvelike i doprinosi odluka Plenkovića da se izborno sabor stranke održi u Šibeniku, a prema saznanjima koje dobijemo iz stožerne stranke Hrvata, otpor i bojkot tog sabora je toliko velik da se vodi bitka da sabor uopće bude imao kvorum za odlučivanje. ono što saznajemo iz stranke, članovi i birači važu koga će podržati, Branku Lozo ili Tomislava Jonjića. Po svemu što čujemo i to ne od malih običnih članova, sve više njih odlučilo se podržati Branku Lozo na uštrb slabe vidljivosti Tomislava Jonjića i straha od bacanja glasova u korist Marije Selak Raspudić.

Fotografija sa Stipom Mesićem, bez obzira tko ju je plasirao u javnost izaziva revolt HDZ-ovog biračkog tijela koje Stipu Mesića smatra izdajnikom, isto kao što Dragana Primorca smatra izdajnikom i dezerterom, kao i osobom koja je u vrijeme stvaranja Hrvatske bila član SKH i borila se na izborima u toj stranci. Sve više je onih koji glas za Dragana Primorca smatra glasom izdaje načela i principa i ne želi ga u drugom krugu, o pobjedi uopće ni ne razmišljaju.

“Stipe Mesić nije moje društvo, ostavljam ga Milanoviću i Primorcu, oni su iz istoga legla!”

U HDZ se uvlači panika, što ako u drugi krug uđe Branka Lozo i dovede ih pred svršen čin i odluku koga javno podržati. Milanovića sigurno ne žele javno, no još veći im je problem njegov antipod, žena koja je sušta suprotnost Primorcu i po svemu je kandidat koji više odgovara njihovom biračkom tijelu. Stranka koja samo nakon osam dana od osnivačke skupštine ostvari skoro dva posto podrške i njen autentični kandidat, odnosno kandidatkinja utjerala je vodu čelnicima HDZ-a, i donijela olakšanje biračima da imaju kandidatkinju koja u stvarnosti zastupa i propagira i njihove interese.

Nova TV i RTL idu na sud zbog VEM-ovih kazni od 100.000 eura

Nema sumnje, Dragan Primorac je već out, a Branka Lozo in, ostalo su samo kalkulativne zamisli onih koji nemaju interesa da _Hrvatska dobije predsjednicu po volji njenog naroda, i zapamtite to uopće ne bi bilo iznenađenje.

VIDEO Kaos na palestinskom prosvjedu u Njemačkoj

Savez socijalističke omladine Hrvatske ostao bez zadnjeg stana nakon 34 godine

 

You may also like

Verified by MonsterInsights