Home Izdvojeno BROD TONE, SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE Domovinski pokret se raspada tamo gdje su mislili da su najjači

BROD TONE, SPAŠAVAJ SE TKO MOŽE Domovinski pokret se raspada tamo gdje su mislili da su najjači

by Ante R.

Da stvari ne idu dobro po Domovinski pokret svjedoče posljednje ankete o ispitivanju političkih preferencija koje jednostavno pokazuju da je urušavanje toliko da ga nitko više zaustaviti ne može. Zadnja anketa objavljena na HRT-u kaže više od 4 % i samo jedan posto manje od stranke DOMiNO, odnosno onih koje su zapravo otjerali iz stranke ili još bolje onih kojima su oteli stranku.

Brod zvani Domovinski pokret opasno se nagnuo u stranu, voda nadire sa svih strana, a prvi brod napušta prvi časnik, a mediji već na naslovnicama drže vijest da se prvi časnik vraća u matično jato kako bi spasio političku karijeru i da ne bi završio kao komunalac u Otoku i kontrolirao jesu li građani pokosili travu ispred kuće. Zanimljivo da se sve to događa dok ga PR služba stranke reklamira kao spasitelja hrvatskog gospodarstva i poljoprivrednika u Slavoniji.

Domovinski pokret je sve karte bacio na istok Hrvatske, pogotovo na grad Vukovar, ali po informacijama iz tog kultnog hrvatskog grada ni tamo neće biti onako kako oni žele. Iako se dogovor činio tvrdim kao armirani beton, iz dana u dan se situacija pogoršava, a vrh HDZ-a suočen je s izglednom pobunom članova HDZ-a u Vukovaru. Jednostavno se osluškuje puls građana, koji očito ne žele više Penavu, što i on zna jer da je siguran u pobjedu ne bi tražio podršku HDZ-a.

U HDZ-u su svjesni stanja na terenu, znaju da je upitno hoće li Penava pobijediti i s njihovom podrškom jer Penavi podršku ne žele dati ni birači bez obzira na podršku HDZ-a. Da ne bi razlikovali i ostali bez vlasti u Vukovaru, HDZ će dogovor pustiti niz hladni, moćni Dunav i zadržati vrapca u ruci, a golubicu na grani pustiti da odleti na Vučedol.

Najgora situacija je u Vinkovcima i okolici, a tome najbolje svjedoče izvori iz HDZ-a da prvi časnik Domovinskog pokreta, za koga mnogi članovi stranke tvrde da je on zapravo pravi šef stranke, koji održava intenzivne kontakte o nastavku političke karijere tamo gdje je i nastala u HDZ-u, te traži slamku spasa da ne bi završio tamo gdje je već jednom bio- na zavodu za zapošljavanje.

You may also like

Verified by MonsterInsights