Home Analiza Đapić stao u obranu Anušića: Očito je vrijeme redefinirati i raščistiti neka pitanja s Mađarima!

Đapić stao u obranu Anušića: Očito je vrijeme redefinirati i raščistiti neka pitanja s Mađarima!

by Kristina B

Ministar obrane Ivan Anušić izgovorio je Hrvatskom saboru nešto o čemu se u Slavoniji i Baranji godinama priča u kuloarima, ali kada se to čuje iz usta dugogodišnjeg župana, visokog stranačkog dužnosnika i konačno aktualnog ministra obrane, onda ta činjenica ne samo što ne smije proći ispod političkog radara, nego se otvara cijeli niz pitanja koja se nameću sama po sebi!

Naime, radi se o konstataciji Ivana Anušića kako Orban pušta pipke prema Baranji i to kroz sustavni otkup zemlje sa završnicom preuzimanja Belja! U svijetlu ovih informacija puno ozbiljniji smisao dobiva i Orbanov šal Velike Mađarske i velika ljubav sa Vučićem i Srbijom!

Mađarska zbog Anušićevih izjava pozvala hrvatskog veleposlanika na razgovor

“Ja dolazim s istoka Hrvatske, sa saznanjima i iskustvom na koji način Mađarska vodi politiku u našoj Baranji, i prema Osječko-baranjskoj županiji. Vodi se politika u kojoj se dovodi u pitanje teritorijalnu cjelovitost Hrvatske. Zato Mađarska ne ide u ovu operaciju, zato ne podržava NATO i EU, zbog svoje velikomađarske politike”, kazao je Anušić u Saboru.

Naravno, to ne zanima našu oporbu, kako onu koja nije glasovala za hrvatsku neovisnost, tako i onu koja se lažno predstavlja desnicom u Hrvatskoj! Njima je samo bitno da Orban ima iste stavove, PRORUSKE, kao i Milanović, jer najvažnije je biti protiv Plenkovića i HDZa, a kolika se šteta čini Hrvatskoj nije bitno!

Da je Hrvatska imala ovakovu oporbu ranih 90-ih godina, nikada ne bismo stvorili državu!

Na svu sreću, Hrvatska je punoljetna i snažna, pa se može nositi s ovim jalnušima i diletantima i tuđim igračima, neovisno jesu li toga svijesni ili ne, jesu li nečiji plaćenici ili ne! A što se tiče Orbana, vrijeme je i za ozbiljan razgovor sa njim! U politici nema vječnih prijatelja, a ni neprijatelja! Očito je vrijeme redefinirati i raščistiti neka pitanja s Mađarima, komentirao je Ante Đapić na facebooku

You may also like

Verified by MonsterInsights