Home Izdvojeno U SDSS-u bijesni, uništavaju im plakate “Hrvatska treba Srbe”

U SDSS-u bijesni, uništavaju im plakate “Hrvatska treba Srbe”

by Ante R.

Samo preko uskršnjih blagdana monstruozne poruke govora mržnje protiv pripadnika srpske zajednice osvanule su na SDSS-ovim plakatima na zadarskom području. Zagreb, Šibenik, Karlovac, Osijek…

Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) obavještava javnost o zabrinjavajućim događajima koji prate predizbornu kampanju “Hrvatska treba Srbe”.

Nažalost, svakodnevno primamo izvješća o sustavnom uništavanju naših plakata diljem Hrvatske. Ne samo da se uništavaju plakati “Hrvatska treba Srbe”, SDSS-ove kampanje, već se upadaju ljudi u dvorišta da bi se došlo do reklamnih panoa. Uništavaju se i same noseće konstrukcije na kojima se nalaze plakati. Gotovo da nema te prepreke koja će zaustaviti divljanje i mržnju prema Srbima.

Samo preko uskršnjih blagdana monstruozne poruke govora mržnje protiv pripadnika srpske zajednice osvanule su na SDSS-ovim plakatima na zadarskom području. Zagreb, Šibenik, Karlovac, Osijek… Iz dana u dan uređuju se gradovi po Hrvatskoj u kojima proustaški vandali uništavaju SDSS-ove ploče.

Ovo nije samo napad na našu kampanju, već i na demokratske procese i slobodu izražavanja. Osuđujemo takvo nedopustivo ponašanje.

Pozivamo sve građane da se suzdrže od ovakvih postupaka bez obzira o kojoj se političkoj opciji radilo, te da se zajedno zauzmemo za kulturu suživota i poštovanje demokratskih vrijednosti. Nastavit ćemo se boriti za svoja prava i interese svih građana, bez obzira na nacionalnu ili etničku pripadnost.

U prilogu vam šaljemo jutarnji izgled plakata (Osijek, kod “Kampusa”), iz naše kampanje “Hrvatska treba Srbe”, na kojem su “proustaški vandali” ostavili svoj potpis, prenosi Novi list.

You may also like

Verified by MonsterInsights